A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Isteni sugallat

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: General Press Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői kötés
Oldalszám: 418 oldal
Sorozatcím: Világsikerek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-9459-99-2
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Greg Ilest méltán tartják az egyik legeredetibb és legintellektuálisabb kortárs bestsellerírónak. Most olyan thrillert ad az olvasó kezébe, amely a tudomány és az emberi lélek titáni küzdelméről tudósít. Tét: az emberiesség jövője.
A szupertitkos "Szentháromság Projekt" egyszer s mindenkorra gyökeresen megváltoztathatja a világot: ezt a két főszereplő, David Tennant és Rachel Weiss is tudja.
A szuperkomputer alkotói azonban nem tudnak ellenállni a találmányuk által kínált szinte korlátlan hatalom csábításának. Csak a projektet orvosetikai szempontból felügyelő David és pszichiátere, Rachel áll az útjukban, ezért a Nemzetbiztonsági Hivatal ügynökei vadásznak rájuk. Menekülésük során David különös álmaira hagyatkoznak. Vajon ki irányítja őt ezeken keresztül, és mi célból? Szembeszállhat-e két ember a világot alapjaiban megváltoztatni akaró hatalmas erőkkel? Mindez kiderül a lebilincselő cselekmény mellett nem kevésbé izgalmas filozófiai kérdéseket is felvető regényből.

Greg Iles

Greg Iles műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Greg Iles könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv