| Kiadó: | Alexandra Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Pécs |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 32 oldal |
| Sorozatcím: | A La Carte |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 22 cm x 17 cm |
| ISBN: | 963-367-204-x |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| A grillezés 20 titka | 2 |
| Vinaigrette-öntetek | 4 |
| Klasszikus vinaigrette-öntet | 4 |
| Szardellás vinaigrette-öntet | 4 |
| Mézes vinaigrette-öntet | 4 |
| Paradicsomos vinaigrette-öntet | 4 |
| Joghurtos vinaigrette-öntet | 4 |
| Zöldfűszeres vinaigrette-öntet | 4 |
| Francia vinaigrette-öntet | 4 |
| Fűszervajak | 5 |
| Vaj főpincér módra | 5 |
| Fokhagymás vaj | 5 |
| Paradicsomos vaj provence-i módra | 5 |
| Pácok és mártások | 6 |
| A legkedveltebb pác | 6 |
| Az ellenállhatatlna aiolimártás | 6 |
| Finom citromos mártás | 6 |
| Sajtos fekete tőkehal | 8 |
| Cukkinis halnyárs | 8 |
| Töltött vörös márna | 10 |
| Grillezett szardínia | 10 |
| Narancsos-fokhagymás tonhal | 12 |
| Grillezett hal kreol módra | 12 |
| Batyuban sült zöldséges lazac | 14 |
| Enyhén csípős garnélarák | 14 |
| Homár citromos-vajas mártással | 16 |
| Gyümölcsös-szalonnás nyársak | 16 |
| Rozmaringos bárányborda | 18 |
| Pácolt borjúlábszár | 18 |
| Zsályás sertésoldalas | 20 |
| Nyárson sült húsgombócok birkahúsból | 20 |
| Töltött borjúszegy | 22 |
| Mézes cserke | 22 |
| Hájában sült burgonya | 24 |
| Nyárson sült keleti burgonya | 24 |
| Zöldségnyárs nizzai módra | 26 |
| Nyárson sült friss gyümölcsök | 28 |
| Grillezett banán | 30 |
| Füstölt sonkás gomba | 30 |
| Flambírozott körte | 32 |