863.944

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gyilkosság és orvostudomány

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Magyar Kurír
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 167 oldal
Sorozatcím: Új Ember kiadványok
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-9981-00-3

Fülszöveg


Grzegorz Górny lengyel riporter, esszéista, publicista, dokumentumfilm-rendező, film- és televíziós producer. A negyedévente megjelenő Fronda alapítója és főszerkesztője - mely a kommunizmus bukása utáni időszak fiatal katolikus értelmiségének legfontosabb magazinja Lengyelországban. Az Ozon hetilap egykori főszerkesztője; hat televíziós csatorna több televíziós sorozatának társz-szerzője és producere; a Lengyel Rádió népszerű Klub Trójki műsorának műsorvezetője. Több mint 30 könyv szerzője, melyek eddig 25 külföldi kiadásban jelentek meg. Számos újságírói, film- és könyvdíj nyertese. A magyar köztársasági elnöktől a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét vehette át, valamint a magyar Szabadelvű Médiaműhely Európa-érem díját is megkapta. Jelenleg a Sieci hetilap és a wpolityce.pl portál rendszeres publicistája. Felesége, a magyar Angelika Korszynska-Górny a legjelentősebb lengyel keresztény rockegyüttes, a 2Tm2,3 énekese. Öt gyermekük van.
Fülszöveg Kép

Grzegorz Górny

Grzegorz Górny műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Grzegorz Górny könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem