Közel 3.000 kötet Cukrászat témakörben , 20% kedvezménnyel!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Gustave Flaubert művei I. (töredék)

Szerző
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 761 oldal
Sorozatcím: Gustave Flaubert művei
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN:
Megjegyzés: Töredék kötet.

Előszó

Tovább

Fülszöveg

Bibliofil könyveink első prózakötete Flaubert regényeinek gyűjteménye. A tizenkilencedik századi francia regény e lángelméjének életútja a francia politika és irodalmi divatok mozgalmas szakaszán fut: még látja a restaurációt, megél két királyságot, három forradalmat, egy császárságot és két köztársaságot, pályája a romantikától a nagyrealizmus virágzásán át egészen a "modernizmus" küszöbéig vezet.
Egy-két ifjúkori torzóján és kísérletén kívül valamennyi művét közöljük, időrendi sorrendben: a még romantikus ihletésű Szent Antal megkísértésé-t, az első nagy sikert és várva várt remekművét, a Bovaryné-t, a karthágóiak érembe vésett kegyetlenül szép képét, a Szalambó-t, a flaubert-i művészet máig is elérhetetlen ormát, az Érzelmek iskolájá-t, végül pedig a Három mesé-t meg utolsó regényét, a Bouvard és Pécuchet-t.

Gustave Flaubert

Gustave Flaubert műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gustave Flaubert könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Gustave Flaubert művei I. (töredék) Gustave Flaubert művei I. (töredék) Gustave Flaubert művei I. (töredék) Gustave Flaubert művei I. (töredék) Gustave Flaubert művei I. (töredék)

A gerinc elszíneződött, a lapélek és néhány lap kissé foltosak.

Állapot:
1.480 ,-Ft
7 pont kapható
Kosárba