Közel 20 000 kötet Útikönyvek témakörben, 20% kedvezménnyel!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Yvette

Védőborítós példány

Szerző
Fordító

Kiadó: Dr. Szabó kiadása
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Félvászon
Oldalszám: 130 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 19 cm x 14 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nyomtatta a Légrády Testvérek R. T. nyomdája.
Kiadóra való feliratkozás

Előszó

Guy de Maupassant mindössze negyvenhárom évet élt, 1850-től 1893-ig. Harmincesztendeig készült, gyűjtötte az anyagot életművéhez. Alig egy évtized alatt harmincöt kötetre valót írt: néhány regényt,... Tovább

Fülszöveg

A mult századvégi Páris szalonjainak csillogó és könnyüvérü világában játszódik le Maupassant hires remekművének érdekfeszitő története. Yvette ártatlanul nevelkedik fel anyja mellett, aki kalandorok és félvilági nők seregét gyüjti össze maga körül. A férfiak nem tudják elhinni, hogy környezetének hatása nem hagyott nyomot lelkében, nem befolyásolta életét - és szerelmükkel ostromolják. Egy visszataszító ajánlat felrázza öntudatlanságából, egyszerre megvilágosodik előtte anyja és társasága könnyü életmódja. Ösztönös tisztasága tiltakozik ellene, hogy tovább is ebben a környezetben éljen. Menekülni akar az életből, de a szerelem és boldogság vágya végül is győz lelkében.
Maupassant, a magyar olvasóközönség rég ismert, kedves szerzője könnyü tollal rajzol szines és eleven képet a "világ fővárosának" társadalmi és szerelmi életéről.

Guy de Maupassant

Guy de Maupassant műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Guy de Maupassant könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem