1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az igazán neked való kutya

Több mint 200 kutyafajta leírása

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Magyar Könyvklub Rt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 18 cm
ISBN: 963-549-242-1
Megjegyzés: Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kutyát választani, befogadni, az élet igazi örömei közé tartozik A kutyák akár 15 évig, sőt még annál is tovább élhetnek, ezért a legfontosabb teendő a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező kutya... Tovább

Előszó

Kutyát választani, befogadni, az élet igazi örömei közé tartozik A kutyák akár 15 évig, sőt még annál is tovább élhetnek, ezért a legfontosabb teendő a megfelelő tulajdonságokkal rendelkező kutya kiválasztása. Kerekedjünk felül a pillanat szépségén, és ne feledkezzünk meg a mindennapi élet realitásairól.
Legtöbbünk szoros közelségben él a kutyájával, otthonunkba fogadjuk őket. Így aztán valóban fontos, hogy egyezzenek igényeink. Minden kutya más, ha megtaláljuk a megfelelő társat magunk és családunk mellé, akkor az új kutyával harmonikus és könnyű az együttélés.
A kedvtelésből tartott kutyák változatossága végtelen. Vannak köztük élénk, jelentős mozgásigénnyel rendelkező fajták; nagyok, akiknek szűk egy kis lakás; hangosak, akik zavarhatják a szomszédokat; maguknak valók és olyanok is, akik legszívesebben egész nap a gazdi ölében kuporognak és várják a simogatást.
Nem is olyan nehéz helyesen dönteni.
A döntés meghozatala előtt elég egy kis időt rászánni a keresésre, és máris képesek leszünk az ideális kutyát kiválasztani, különösen akkor, ha menhelyre látogatunk, ahol csupa hatalmas, árva szempár néz majd ránk könyörgőn, vagy egy alomnyi imádnivaló szőrgombolyag vár majd otthonra.
Ez a könyv segítséget nyújt az elinduláshoz, és a helyes irányba vezeti az olvasót, hogy a számára valóban megfelelő kutyát vehesse maga mellé.
Sajnos sokan nem megfontoltak a kutya megválasztásakor. Rengeteg kutya végzi a menhelyeken a rossz döntés miatt, és sokan élnek úgy, hogy éveken keresztül se a kutya, se az ember nem érzi olyan jól magát, ahogy szeretné. Kényelmetlen együtt élni egy olyan kutyával, aki nem megfelelő számunkra, és mindez a kutyának se kellemes. Egy rossz döntés megnyomoríthatja a gazda és a kutya életét is. Ha gondosan egyeztetjük a saját és családunk igényeit mielőtt hazaviszünk egyet, akkor sokkal valószínűbb, hogy azt a kutyát választjuk, aki egész életére társunkká válik.
A kutyatartás egy felfedezésekkel teli utazás - ennek első lépése a megfelelő fajta kiválasztása. Ezen a felfedezőúton különleges szeretettel és hűséggel találkozunk, amelynek emlékei egy életre szólnak. Vissza

Tartalom

Bevezető 6
Minden kutya más 8
Érdemes megfontolni 18
Egészségügyi problémák 28
A tenyésztő kiválasztása 38
Ha felnőtt kutyát szeretnénk 46
A könyv használata 50
Vadászkutyák I. 52
Vadászkutyák II. 84
Juhász- és pásztorkutyák 119
Terrierek 151
Társasági kutyák 179
Sokoldalú kutyák 202
Munkakutyák 226
Gondoljuk végig 250
Köszönetnyilvánítás 255

Gwen Bailey

Gwen Bailey műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Gwen Bailey könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv