Próbálja ki megújult, VILLÁMGYORS keresőnket!

978.626

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Gyimesi László köszöntése

65. születésnapja alkalmából

Fülszöveg

88 oldal, 32 kortárs szerző, barát, néhány elárvult, önmagába visszaforduló vonal, de elég-e mindez arra, hogy megemlékezzünk, még életében emléket állítsunk egy embernek, pályatársnak, Gyimesi László barátunknak, aki közel negyvenöt éve részese a hazai, időnként oxigénhiányos irodalmi életünknek. Tucatnyi kötet, versek, regények, színpadi művek, műfordítások kerültek ki a keze alól, miközben mentorként ott állt sok pályakezdő, ma már pályatárs mögött, tudásával segítve, egyengetve útjukat.
Egy ember áll látszólag szürkén, szerényen a kereszt árnyékában, olykor mellettünk, felettünk. Csupa szelídség és alázat.
És hogy mire jó egy ilyen kötet? Talán egyszer majd egy elárvult könyvtárszoba kopár csendjében egy olvasáshoz szokott kéz végigpörgeti a lapokat és a megfakult oldalakon újra felbukkan az arc, az ember, aki egyszer már lejött közénk a hegyről
Botz Domonkos
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem