kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Cheiron Studio Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Piliscsaba |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
| Oldalszám: | 141 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 19 cm x 13 cm |
| ISBN: | |
| A könyvről | 11 |
| Előszó | 13 |
| Első fejezet | |
| Varázserő és természetismeret a régieknél | 17 |
| Gyógyító hagyományok - gyógyító ételkombinációk | 28 |
| Második fejezet | |
| Táplálkozásterápia - minden betegségre | 41 |
| A növényi táplálkozás előnyei | 44 |
| Állatifehérje-mentes étrend - daganatos és reumatikus betegeknek | 45 |
| Ajánlott és tiltott élelmiszerek | 49 |
| Természetes antibiotikumok | 52 |
| Fűszeres olaj megfázásra | 54 |
| Vírusölő italok | 54 |
| Energetizáló magnézium - tavaszi és krónikus fáradtságra | 55 |
| Étrendkiegészítők | 56 |
| Teljes értékű táplálkozás - mindenkinek | 57 |
| Minőség - egészség | 59 |
| Harmadik fejezet | |
| Gyógyító növények, zöldségek, gyümölcsök A-tól Z-ig | 61 |
| Áfonya | 62 |
| Alma | 63 |
| Ananász | 64 |
| Articsóka | 65 |
| Árpa | 66 |
| Bab | 67 |
| Banán | 67 |
| Bazsalikom | 68 |
| Bodza | 69 |
| Borókabogyó | 69 |
| Borsó | 70 |
| Brokkoli | 71 |
| Burgonya | 72 |
| Búza, búzacsíra | 73 |
| Cékla | 74 |
| Citrom | 75 |
| Citromfű | 76 |
| Cukkini | 77 |
| Cseresznye | 78 |
| Csipkebogyó | 78 |
| Csírák | 79 |
| Dió | 80 |
| Dinnye | 81 |
| Echinacea (kasvirág) | 82 |
| Egres | 83 |
| Eper | 83 |
| Fagyöngy | 84 |
| Fahéj | 85 |
| Fejes saláta (piros saláta, cikória, földisaláta, jégsaláta) | 86 |
| Fekete és vörös áfonya | 87 |
| Fekete kömény, édeskömény | 88 |
| Fekete ribizli, ribizli | 89 |
| Fokhagyma | 90 |
| Földiszeder vagy fekete szeder | 91 |
| Gyermekláncfű | 92 |
| Gyömbér | 93 |
| Hagyma, medvehagyma | 94 |
| Hajdina | 96 |
| Homoktövis | 97 |
| Kakukkfű | 97 |
| Kamilla | 98 |
| Káposzta | 99 |
| Koriander | 100 |
| Köles | 101 |
| Körömvirág | 101 |
| Körte | 103 |
| Kurkuma | 104 |
| Len | 105 |
| Lucerna | 106 |
| Málna | 107 |
| Meggy | 108 |
| Menta | 108 |
| Méz | 109 |
| Narancs | 110 |
| Olíva | 111 |
| Orbáncfű | 113 |
| Őszibarack | 114 |
| Petrezselyem | 115 |
| Paprika | 115 |
| Paradicsom | 116 |
| Retek | 117 |
| Rizs | 118 |
| Rozs | 119 |
| Savanyú káposzta | 120 |
| Sárgabarack | 121 |
| Sárgarépa | 122 |
| Spenót, mangold | 123 |
| Sütőtök | 124 |
| Szelídgesztenye | 125 |
| Szilva | 125 |
| Szója | 126 |
| Szőlő és szőlőmag | 127 |
| Tea, zöld tea, vörös tea (pu erh) | 128 |
| Torma | 129 |
| Tök | 130 |
| Tönkölybúza | 131 |
| Uborka | 132 |
| Vörös káposzta | 132 |
| Zab | 133 |
| Zeller | 134 |
| Zsálya | 135 |
| Felhasznált és ajánlott irodalom | 136 |
| Betegségek és növények | 138 |