| Kiadó: | Medicina |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 202 oldal |
| Sorozatcím: | Diétáskönyvek |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 13 cm |
| ISBN: | 963-241-771-2 |
| Alapvető tudnivalók | 9 |
| Milyen legyen az Ön diétája? | 11 |
| Mit, mennyit hogyan szabad fogyasztania? | 13 |
| Drága-e az Ön diétás étkezése? | 20 |
| A diétás ételek elkészítéséhez használható újabb edények | 22 |
| Befőzés | 25 |
| Gyümölcsszörpök eltétele | 27 |
| Hogyan kell mosogatni? | 27 |
| Tanácsok a diétás ételek elkészítéséhez | 29 |
| Az étrend megtervezése | 29 |
| A nyersanyagok tisztítása | 30 |
| Elkészítés | 31 |
| Ízétés | 35 |
| Mintaétrendek | 37 |
| Receptek | 57 |
| A receptek alkalmazásához szükséges általános tudnivalók | 57 |
| Levesek | 58 |
| Levesbetétek | 80 |
| Előételek | 84 |
| Húsételek | 88 |
| Rakott és töltött ételek | 109 |
| Főzelékek | 118 |
| Mártások | 130 |
| Felfújtak | 135 |
| Köretek | 143 |
| Saláták | 149 |
| Tészták | 152 |
| Gyümölcskészítmények | 160 |
| Italok | 163 |
| Táblázatok | 165 |
| Útmutató a táblázatok használatához | 165 |
| Tápanyagtáblázat | 168 |
| Néhány élelmiszeranyag pektintartalma (%) | 194 |
| Zsírszegény diétás élelmiszeripari készítmények | 195 |
| Élelmianyagok tisztítási vesztesége (átlag, %) | 197 |
| Diétás ételeket kiszolágló vendéglátóegységek | 198 |
| Irodalom | 200 |
| Ételmutató | 201 |