A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Óhajok hídja

Szerző
Grafikus

Kiadó: Urbis Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 140 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 11 cm
ISBN: 978-963-9706-77-4
Megjegyzés: Színes illusztrációkkal.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Ha valaki nincs jelen, mikor beszélünk róla, távollétében egy világos példához szoktuk hasonlítani. Nem könnyű feladat, mert minden ember „egyedi példány", legjobban tesszük, ha az első felvillanó... Tovább

Előszó

Ha valaki nincs jelen, mikor beszélünk róla, távollétében egy világos példához szoktuk hasonlítani. Nem könnyű feladat, mert minden ember „egyedi példány", legjobban tesszük, ha az első felvillanó gondolatunkra hagyatkozunk.
Jelen könyv szerzőjéről, Györgyi Asszonyról nekem a magyar divatnak sajnos már oly régen eltávozott nagyasszonya, Rotschild Klára jut az eszembe. Az olvasó joggal kérdezheti: gondolataimban mi köthet össze egy ruhatervezőt egy kapcsolatközvetítővel? Több, mint képzelnék. Ugyanaz a kényes ízlés, minden közönséges megoldás elutasítása, ugyanaz a biztos mesterségbeli tudás, hogy a legtöbbet hozza ki a rábízott matériából.
Györgyi Asszony - hasonlóan nagy pendantjához - nem rögtönöz, kétszer, tizenkétszer is mér, mielőtt egyszer is belevágna kényes anyagába, mert tudja, hogy egy rossz nyom nemcsak a kelmében, de az emberi lélekben is jóvátehetetlen.
Nem próbálja varázslónak feltüntetni magát, biztonságot nyújt. A magányos lelkeket átvezeti az „óhajok hídján", megadja az esélyt mindenkinek, hogy teljesüljön a kívánság: „lennék valakié".
Kézbe véve ezt a szerény terjedelmű, mégis súlyos mondanivalót hordozó könyvet, bevallom, arra gondoltam: egy sokat élt-megélt ember emlékeit-tapasztalatait őrzik a lapok. Megismerkedve azonban a benne felrajzolt sorsokkal, meggyőződtem, hogy "a must borrá érett", a történetek filozófiává nemesedtek, olyan bölcseletté, mely a gyakorlatban is visszafordíttatható, esélyt nyújt annak, aki hozzá fordul. Vissza

Tartalom

Előszó 5
Tudjuk, a házasságok az égben köttetnek, de nem árt egy jó házasságközvetítő sem! 7
Esetek és emberek 9
És akiknek sikerült! 87
Ugye rájuk ismernek? 129

Györgyi Asszony

Györgyi Asszony műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Györgyi Asszony könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv