kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Black & White Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Nyíregyháza |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 214 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-9407-09-7 |
| Bevezetés | 7 |
| Az élelmiszerek kalória- és tápértéke | 7 |
| A konyhában | 11 |
| A konyha tisztán tartása | 11 |
| A legszükségesebb bútorok és felszerelések | 12 |
| A legszükségesebb élelmiszerek és tartósításuk | 14 |
| Praktikus mérési módszerek | 15 |
| Szójegyzék | 18 |
| Konyhai szakkifejezések | 18 |
| Gyakorlati tanácsok | 21 |
| Receptek | 37 |
| Előételek és szendvicsek | 37 |
| Saláták | 45 |
| Tojásos és sajtos készítmények | 55 |
| Hústalan ételek | 71 |
| Húsételek | 99 |
| Mártások és körítések | 132 |
| Sütemények, krémek | 147 |
| Italok | 196 |
| A napi étrend | 204 |
| Az étrend összeállítása | 204 |
| Étrendek | 208 |
| Betűrendes tárgymutató | 211 |