| Kiadó: | Totem |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott papírkötés |
| Oldalszám: | 288 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 21 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-7888-1-4 |
| Bevezető | 5 |
| Az ételkészítés meggyorsításának módszerei | 9 |
| Néhány jó tanács a sütés-főzés meggyorsítására | 9 |
| Eszközök és gépek | 12 |
| Segítőtársunk a hűtőszekrény | 14 |
| Kuktafazék | 15 |
| Egyéb eszközök az ételkészítés meggyorsítására | 15 |
| Gyorsan készíthető ételek | 17 |
| Levesek | 17 |
| Mártások | 25 |
| Főzelékek, köretek | 29 |
| A salátákról | 36 |
| Tojásételek | 43 |
| Rizses ételek és makarónifélék | 61 |
| A gyors hidegkonyha | 70 |
| Halételek | 92 |
| Húsok | 99 |
| Gyors tészták | 136 |
| Gyümölcskészítmények | 151 |
| Hideg krémek | 161 |
| Üdítő italok | 167 |
| Félkész ételek elkészítése | 173 |
| Hasznos tanácsok a félkész ételek gyors elkészítéséhez | 173 |
| Az alumíniumfóliás csomagolású félkész ételek készítéséről | 183 |
| Konzervek felhasználása és feljavítása | 185 |
| Hasznos tanácsok az ételkonzervek gyors elkészítésére | 185 |
| Gyorsfagyasztott (mirelit) készítmények gyors elkészítése | 207 |
| Néhány jó tanács a mirelit készítmények felhasználásához | 207 |
| Idény szerinti gyors menük összeállítása és elkészítése | 213 |
| Étrendminták évszakonként összeállítva | 213 |
| Nyári menük | 214 |
| Őszi menük | 215 |
| Téli menük | 216 |
| Tavaszi menük | 217 |
| Nyári menük elkészítésének részletezése | 218 |
| Őszi menük elkészítésének részletezése | 226 |
| Téli menük elkészítésének részletezése | 234 |
| Tavaszi menük elkészítésének részletezése | 242 |
| Gyors egytálételek és reggeliminták | 251 |
| Meleg szendvicsek és hideg-meleg gyorsfalatok | 265 |
| Tárgymutató |