1.034.965

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jamboree zsebkönyv 1937

V. Világjamboree Hollandia

Szerkesztő

Kiadó: Magyar Cserkészszövetség
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 83 oldal
Sorozatcím: Jamboree zsebkönyv
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Egy fekete-fehér fotóval és néhány kottával. Jamboree-szótárral, holland, magyar, angol és német nyelven. Nyomtatta a Turul Sajtóvállalat kft., Budapest.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Fiúk!

Néhány nap és útrakelünk Hollandiába. Sok-sok magyar cserkész és magyar szülő szeretete kisér el mindannyiónkat hosszú utunkra. Valamennyien szeretettel és aggódással lesik a... Tovább

Előszó

Kedves Fiúk!

Néhány nap és útrakelünk Hollandiába. Sok-sok magyar cserkész és magyar szülő szeretete kisér el mindannyiónkat hosszú utunkra. Valamennyien szeretettel és aggódással lesik a híreket, melyek a magyar csapat szerepléséről érkeznek. Fiúk! Ne felejtsük el, hogy Hollandiában nem csak a magyar cserkészetnek, hanem az egész magyar fiatalságnak a képviselői vagyunk, sikereink az egész magyar ifjúság sikerei, bukásunk az egész magyar ifjúság szégyene.
A hollandiai út nem nyaralás, nem kéjutazás, hanem szolgálat, a magyar cserkészet szolgálata a magyar fiatalságnak és ezen keresztül a magyar nemzetnek.
A jamboree-tábor nagy verseny. Nem pontoznak ugyan, de mindenki birál mindenkit és mindent. Birálják az egyes cserkészt, birálják az egész csapatot. Birálják azt, hogy mit beszélünk, kikkel és hogyan barátkozunk, birálják az együttes fellépésünket, szereplésünket, mind az arénában, mind a színházban, mind a tábortűznél... Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv