| Kiadó: | Növényvédelem és Kertészet |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Varrott papírkötés |
| Oldalszám: | 61 oldal |
| Sorozatcím: | Növényvédelem és Kertészet Könyvtára |
| Kötetszám: | 20 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 18 cm x 13 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér ábrákkal illusztrálva. Stephaneum nyomda nyomása, Budapest. |
| Előszó | 3 |
| Egy-két növénytani alapfogalom | 5 |
| Néhány szó a táplálkozás céljáról és eszközeiről | 7 |
| Főzelékfélék értéke a táplálkozásban | 12 |
| Az előkészítés befolyása a főzelék táplálóértékére | 17 |
| A gyümölcs értéke a táplálkozásban és feldolgozása a konyhában | 10 |
| Gyökér mint főzeléknyersanyag | 23 |
| Főzelékfélék földalatti és földfeletti szárból | 25 |
| Levél és virág a főzelékestálban | 40 |
| Ételek a zöldségfélék terméséből | 50 |
| Gyümölcs a konyhán | 58 |
| Gyümölcs és zöldségfélék tápértéke | 60 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.