| Kiadó: | Springer Verlag |
|---|---|
| Kiadás helye: | Berlin-Göttingen-Hei |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Fűzött keménykötés |
| Oldalszám: | 1.816 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Német |
| Méret: | 25 cm x 17 cm |
| ISBN: | |
| (Zsírok) | |
| A tartalomból | |
| Hogyan nyerhetőek növényi olajok | |
| Hogyan nyerhetőek állati zsírok | |
| A zsírok kémiai jellemzői | |
| A gliceridek, a zsírsavak, a glicerin | |
| A zsírok és zsírsavak kémiai módosulatai | |
| A természetes viasz és a gyanta | |
| Zsírok elemzése | |
| II. rész: | |
| Állati és növényi nyersanyagok | |
| Étkezési zsírok analízise | |
| Kenőzsírok, zsíradékok és rokon anyagok | |
| Szappanok és egyéb tisztítószerek |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.