844.760

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Bod Péter és a magyar nyomdászat (minikönyv) (számozott)

Hasonmások munkáiból

Szerkesztő
Róla szól
Fotózta

Kiadó: Zrínyi Nyomda
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Nyl kötés
Oldalszám: 435 oldal
Sorozatcím: Hasonmás-sorozat
Kötetszám: 3
Nyelv: Magyar  Angol  Német  Orosz 
Méret: 6 cm x 4 cm
ISBN:
Megjegyzés: Számozott kiadás. Számozás színe: Fekete Kiadott példányszám: Készült 1500 számozott példányban Könyvtervező: Erdélyi János Nyomda: Zrínyi Nyomda Kiadási alkalom: A könyv pontos mérete: 41 x 62 mm Hasonmás kiadás. Néhány fekete-fehér illusztrációval.

Fülszöveg

A magyar könyvnyomtatás 500 éves évfordulója tiszteletére elindított nyomdászattörténeti hasonmás-sorozatunk harmadik kötetét bocsátjuk útjára, Csepeli Gyáregységünk ünnepélyes avatása alkalmából. A Chronica Hungarorum és Tótfalusi Kis Miklós Mentsége után ez évben az egyetemes tudású polihisztornak, Bod Péternek, a könyvgyűjtő irodalmárnak, a tipográfia és könyvművészet ismerőjének állítunk emléket. Pápai Páriz Ferencnek az Erdélyi Féniks Tótfalusi Kis Miklós emlékezetére írott - és Bod Péter által sajtó alá rendezett - verseit tartalmazó könyvecske teljes hasonmásával, valamint néhány korabeli remekmű egy-két oldalának bemutatásával - úgy véljük - idén is örömet szerzünk mindazoknak, akik szeretik a nyomtatott betűt, és értékelik a szép magyar könyvet.
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Bod Péter és a magyar nyomdászat (minikönyv) (számozott) Bod Péter és a magyar nyomdászat (minikönyv) (számozott) Bod Péter és a magyar nyomdászat (minikönyv) (számozott) Bod Péter és a magyar nyomdászat (minikönyv) (számozott)

A példány sorszáma: 810

Állapot:
4.180 ,-Ft
21 pont kapható
Kosárba