864.225

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Ablakból a fák (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím: Rakéta Regénytár
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 16 cm x 9 cm
ISBN: 963-14-0443-9
Megjegyzés: Hajdu Ferenc szerző által dedikált példány.

Fülszöveg

"Mi a fenét csináltak a lábammal? Elégették. Minden bizonnyal elégették. Szerves részévé vált a légtérnek. Látok egy felhőt: lehet, hogy furcsa alakjában magában hordoz némi részecskét belőlem...? Már beszéltem erről Áginak. Széken ült mellettem, egészen közel. Jól láttam, őszül, és szarkalábak vannak a szeme körül. Azt mondta, hülye vagyok, és később megkérdezte, miért nem írok meg mindent őszintén Gabikának. Én pedig válasz helyett megint a lábamról beszéltem, a kertről meg egy csomó egészen más dologról, mint ahogy magamban is százfelé kalandozom, csak ne kelljen arra a levélre és egyáltalán semmi olyasmire gondolnom. A nővérem türelmesen végighallgatott, nem szólt közbe, és semmit nem kérdezett, csak a végén ismételte meg - kissé megtoldva -, hogy én nagyon hülye vagyok."

Hajdu Ferenc

Hajdu Ferenc műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hajdu Ferenc könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Ablakból a fák (dedikált példány) Ablakból a fák (dedikált példány) Ablakból a fák (dedikált példány) Ablakból a fák (dedikált példány) Ablakból a fák (dedikált példány)

A borító kopottas, a lapélek kissé foltosak.

A címlapon a szerző, Hajdu Ferenc névre szóló dedikációja látható.

Állapot:
2.240 ,-Ft
11 pont kapható
Kosárba