kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Média Nova |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Ragasztott kemény kötés |
| Oldalszám: | 88 oldal |
| Sorozatcím: | Magyar Konyha |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 27 cm x 22 cm |
| ISBN: | 963-036-034-9 |
| Megjegyzés: | Színes ételfotókkal illusztrálva. |
| Amurtekercs paprikás mártással | 24 |
| Amur tormamártással | 24 |
| Angolnapörkölt | 24 |
| Avokádós rák ízelítő | 68 |
| Bakonyi halgombócleves | 18 |
| Békacomb franciásan | 70 |
| Békacomb rántva | 70 |
| Briósban sült halpástétom | 6 |
| Bundázott hal | 26 |
| Burgundi csiga | 70 |
| Busa fokhagymásan | 27 |
| Busa reform módra | 26 |
| Busa roston sütve | 27 |
| Busavagdalt | 27 |
| Cápasteak | 28 |
| Chilis rák | 72 |
| Cukkiniköpönyeges lazac | 28 |
| Csalafinta tekerések | 30 |
| Csudafinom tőkehal | 30 |
| Csuka fokhagymásan | 33 |
| Délies halfilé | 33 |
| Dióval töltött csuka | 33 |
| Dorozsmai ponty | 34 |
| Édes-savanyú tintahal | 35 |
| Fagyasztott rák felhasználása | 68 |
| Fogas bakonyi módra | 36 |
| Fogas diós mártással | 36 |
| Fogas furmintos mártással | 36 |
| Fogas gombával rétegezve | 36 |
| Fogas Kárpáti módra | 36 |
| Füstölt lazac tejszínes tormával | 7 |
| Füstölt pisztráng dinnyével | 7 |
| Halas rétes kapros-paprikás mártással | 38 |
| Halászlé | 20 |
| Halászlé korhely módon | 20 |
| Halászlé Podravka módra | 90 |
| Halcurry | 39 |
| Halgombócleves | 22 |
| Halgombócok rákkal | 40 |
| Hallabdák Tamás módjára | 41 |
| Halleves tárkonyosan | 19 |
| Hal paradicsomos vinaigrette-tel | 8 |
| Harcsa hagymakompóttal és boros mártással | 42 |
| Harcsa székelyesen | 43 |
| Házi pácolt lazac kétféleképpen | 9 |
| Hering svéd módra | 44 |
| Hideg hal ízelítő | 9 |
| Hideg töltött pisztráng kétféleképpen | 10 |
| Homár | 74 |
| Homár roston | 74 |
| Ínyenc osztriga kétféleképpen | 76 |
| Jóféle fogastekercs tormamártással | 10 |
| Kagyló csőben sütve | 76 |
| Kagylóleves | 72 |
| Kagyló vinaigrette-mártással | 78 |
| Kagylós spagetti | 78 |
| Kaviár | 12 |
| Kecsegepörkölt | 45 |
| Kecsegeszelet fokhagymásan | 46 |
| Keszeg sütve | 47 |
| Királyrák cukkinivel sütve | 78 |
| Királyrák cukkinivel sütve | 78 |
| Királyrák szecsuáni módon | 80 |
| Királyrák torontói módon | 80 |
| Kocsonáyzott tenger gyümölcsei | 89 |
| Languszta | 82 |
| Lazacburger | 48 |
| Lazac-carpaccio | 12 |
| Lazacnyárs mangóval | 49 |
| Lazac roston sütve | 49 |
| Lazactatár | 12 |
| Lazactorta | 49 |
| Lecsós ponty | 50 |
| Makréla almaborban párolva | 52 |
| Marinált ponty | 14 |
| Meditterán tonhalas batyu | 52 |
| Osztriganyárs | 76 |
| Osztriga nyersen | 76 |
| Paella tengerész módra | 84 |
| Palóc halsaláta | 14 |
| Paradicsomos pontygombócok | 89 |
| Pisztráng kékre főzve, hollandi mártással | 55 |
| Pisztráng ínyenc módra, rántva | 54 |
| Pisztráng Szalajka módra | 55 |
| Pontykocsonya | 14 |
| Ponty orlyi módon és rántva | 56 |
| Rácponty, ahogy én szeretem | 57 |
| Rákpuding rákmártással | 85 |
| Ráktorta | 86 |
| Répás, parajos töltött halfilé | 58 |
| Roston sült borsos pisztráng sült hagymával | 58 |
| Roston sült fogas remuládmártással | 60 |
| Sarkadi pisztrángnyárs | 60 |
| Savanyú káposztával töltött pontyfilé | 60 |
| Sáfrányos, citromos halfilé | 62 |
| Süllő vagy fogas egészben sütve | 62 |
| Szecsuáni tintahal | 64 |
| Tatárkagyló | 69 |
| Tejfölös-kukoricás tengeri hal | 65 |
| Tenger gyümölcsei saláta | 16 |
| Tenerife-szigeti párolt polip | 66 |
| Tengerihal-leves | 22 |
| Tintahalsaláta | 16 |
| Töltött, csigás káposzta | 87 |
| Tőkahalmáj-saláta | 16 |
| Uborkás-paradicsomos-kagyló | 69 |