1.034.149

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tej nélkül is egészségesen

Receptötletek tejallergiásoknak

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Anonymus Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 211 oldal
Sorozatcím: Biofil Egészségkönyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-7966-94-3
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Mindannyian megszokott ritmus szerint élünk. Ehhez tartoznak étkezési szokásaink is. Kedvenc ételeinkről, amelyeket már a szülői házban megszerettünk, nehezen mondunk le. Tizenegy éve még mi is így... Tovább

Előszó

Mindannyian megszokott ritmus szerint élünk. Ehhez tartoznak étkezési szokásaink is. Kedvenc ételeinkről, amelyeket már a szülői házban megszerettünk, nehezen mondunk le. Tizenegy éve még mi is így képzeltük a jövőt. Fiunk állandósult köhögésének okát keresve derült fény tej-allergiájára. Az ő esetében ez tejfehérje-allergiát és tejcukor-intoleranciát is jelentett. Az első tanács természetesen a tej azonnali elhagyása volt. Kimondani mindezt sokkal egyszerűbb, mint megvalósítani. Első lépésként el kell fogadtatni a gyerekkel, hogy le kell mondania egy sor kedvenc ételéről, italáról. Ez nem könnyű feladat, mivel a gyerekek meglehetősen ragaszkodnak a már megszokott ízekhez. Következő lépésként nekünk kell változtatni főzési szokásainkon. Egy sor régi recept a fiók mélyére kerül. Ez a könyv azért született, hogy ebben a kezdeti folyamatban segítséget nyújtson. A benne található összes étel tej nélkül készült. Nem különlegesek, nem térnek el az átlagostól. Ötlethiány esetén bármikor felüthetjük.
Vissza
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv