A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Környezetbiztonság

Szerző
Szerkesztő
Lektor

Kiadó: CompLex Kiadó Jogi és Üzleti Tartalomszolgáltató Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 419 oldal
Sorozatcím: Kiskönyvtár a biztonságról
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-295-020-4
Megjegyzés: Fekete-fehér ábrákkal.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


A környezetbiztonság egyrészt a környezeti elemek biztonságos használatát, másrészt az azokkal való célszerű gazdálkodást jelenti. Jelen könyv e koncepcióból kiindulva tekinti át a környezetvédelem főbb területeit (levegőtisztaság-, víz-, talajvédelem, hulladékgazdálkodás, zaj- és rezgésvédelem), valamint a környezetbiztonságot veszélyeztető hiányokat (energiaellátási problémák, vízhiány stb.), és eligazítást ad a környezetbiztonság tervezésére és megvalósítására.
A könyv főként a vállalati környezeti problémákkal kíván foglalkozni, ezért hasznos olvasmány lehet a vállalati management minden tagjának. Igyekszik a problémás területeket feltárni, útmutatást adni a teendőkről. Összefoglalást ad a műszaki és szervezési teendőkről. Mindemellett azonban a tudományos ismeretterjesztés iránt érdeklődő, nem hivatásszerűen ezzel a területtel foglalkozó olvasó is minden bizonnyal választ talál könyvünkben az őt foglalkoztató környezetbiztonságot érintő kérdéseire.
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv