A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Krisztus él énbennem

Szerző

Kiadó: Kairosz Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 254 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 18 cm x 12 cm
ISBN: 978-963-662-398-2

Előszó

Tovább

Fülszöveg


A kimagasló egyéniségű, börtönviselt ciszterci szerzetes szerző a kontemplatív és gyakorlati élet összekapcsolásáról tesz tanúbizonyságot életével ugyanúgy, mint ezzel a munkájával.
Hányatott sorsa hol rendházban, hol plébánián, hol börtönben Pál apostolt követve telt el: Krisztust akarta kiformálni a lelkében, és ezt átadni híveinek. E kötet egymás után következő fejezeteinek célja az, hogy szemléltesse: a kereszténység nem gyakorlatok rendszere, hanem lelkület, magatartás. Krisztus képmásává kell válnunk, nehogy az ítéletkor az Atya bármelyikünkre nézve kijelentse: Nem viseli Fiam vonásait. Személyiségünk és kegyelmi életünk titkain végigvezetve a végkövetkeztetést az utolsó két fejezetben adja meg a szerző: Ali a kereszt és Legnagyobb a szeretet.
Fülszöveg Kép

Halász Piusz

Halász Piusz műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Halász Piusz könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem