kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Szalay Könyvkiadó és Kereskedőház Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | Kisújszállás |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 47 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 963-237-057-0 |
| Hideg fogas | 5 |
| Kocsonyázott ponty | 5 |
| Majonézes halsaláta | 6 |
| Nyári halsaláta | 7 |
| Szardínia készítése (Horgászok figyelmébe!) | 7 |
| Halpaszta | 8 |
| Marinírozott hal | 9 |
| Fogas vajjal | 9 |
| Fogas vagy süllő bakonyi módon | 9 |
| Fogas párizsi módon | 10 |
| Ponty rántva | 11 |
| Rácponty | 11 |
| Sajtos ponty | 12 |
| hal pikáns mártásban | 12 |
| Halmaradék burgonyával | 13 |
| Pisztráng kékre főzve | 13 |
| Tárkonyos harcsa | 13 |
| Tejfölös harcsa | 14 |
| Halászlé | 15 |
| Szentendrei halpaprikás | 15 |
| Papírban sült hal | 16 |
| Nyárson sült hal (Horgászok figyelmébe!) | 17 |
| Mélyhűtött halszeletek elkészítése | 17 |
| Lecsós halszeletek | 18 |
| Töltött ponty | 18 |
| Rakott hal | 20 |
| Tiszai halfatányéros | 20 |
| Dorozsmai szalonnás ponty | 21 |
| Bundás hal | 22 |
| Gombás csuka | 22 |
| Csuka töltve | 23 |
| Halastál | 23 |
| Káposztás harcsa | 24 |
| Rántott harcsa | 25 |
| Lecsós harcsa | 25 |
| Karalábés halkrokett | 26 |
| Sonkás hal | 26 |
| Részeges süllő | 27 |
| Gombás süllő | 27 |
| karfiolos harcsa | 28 |
| Almás hal | 28 |
| Tejfölös ponty | 29 |
| Szalonnás hal | 29 |
| Paprikás ponty | 30 |
| Tejfölös gombás ponty | 30 |
| Rácponty | 31 |
| Gombás tonhal | 32 |
| Halszoljanka | 32 |
| Tonhal tejfölös mártással | 33 |
| Gombás halfilé | 34 |
| Valódi szegedi halpaprikás | 35 |
| Halászos hal | 36 |
| Alföldi hal | 36 |
| Magyaros sült hal | 37 |
| Halragu | 37 |
| Süllő zsemlemorzsával | 38 |
| Szardellás süllő | 38 |
| Hal marinírozva | 39 |
| Hering | 39 |
| Vagdalt csuka burgonyagaluskával | 39 |
| Szálkanélküli hal | 40 |
| Fogas paprikamártásban | 41 |
| Csuka tejfölösen | 41 |
| Tormás csuka | 42 |
| Ponty hidegen | 42 |
| Pisztráng vörösborban | 43 |
| Hal vörösborban | 43 |
| Angolna | 44 |
| Tejfölös tőkehal | 44 |