Kiadó: | Média Team |
---|---|
Kiadás helye: | |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Tűzött kötés |
Oldalszám: | 48 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 20 cm x 14 cm |
ISBN: | |
Hideg halételek | |
Hideg fogas | 9 |
Hideg harcsa | 10 |
Hideg csuka lengyelesen | 10 |
Pontykocsonya magyarosan | 10 |
Kocsonyázott ponty | 11 |
Halmajonéz | 11 |
Halsaláta | 12 |
Szegedi halsaláta | 12 |
Halikra saláta | 12 |
Hideg amurszeletek paprikamártással | 13 |
Tavaszi halsaláta | 13 |
Lengyel halsaláta | 13 |
Halszalámi | 14 |
Dunai halsaláta | 14 |
Gombás halsaláta | 14 |
Franciasaláta | 15 |
Vindigrette-mártás | 15 |
Meleg halételek | |
Halleves | 16 |
Szegedi pontyhalászlé | 16 |
Böjti leves halikrával | 16 |
Ponty forrázva | 17 |
Ponty vörösboros mártásban | 17 |
Rácponty | 17 |
Tejfeles gombás ponty | 18 |
Paprikás ponty laskatésztával | 18 |
Lecsós csuka | 19 |
Töltött csuka | 19 |
Káposztás csuka alföldiesen | 20 |
Keszeg Jumbó módra | 20 |
Kapros harcsaszelet | 21 |
Harcsaszeletek fűszeres mártásban | 21 |
Tihanyi harcsa | 21 |
Harcsaszeletek Bakonyi módra | 22 |
Harcsaszeletek háziasszony módra | 23 |
Tejfeles harcsa | 23 |
Harcsaszeletek hentes módra | 23 |
Harcsaszeletek olaszosan | 24 |
Hortobágyi rakott harcsa | 24 |
Forrázott kecsege | 24 |
Sült kecsege | 24 |
Kecsege magyarosan | 25 |
Kecsege szegedi módra | 25 |
Kecsege szegedi módra | 25 |
Töltött kecsege | 26 |
Pisztráng Lillafüred módra | 26 |
Pisztráng kékre főzve | 27 |
Pisztráng tejfeles mártással | 27 |
Pisztráng roston sülve | 27 |
Töltött pisztráng alufóliában | 28 |
Pisztráng hegyivadász módra | 28 |
Angolna főzve | 29 |
Angolna tejfeles tormamártással | 29 |
Angolna tengerész módra | 29 |
Amur háziasszony módra | 29 |
Angolna magyarosan | 30 |
Amur paradicsomosan | 30 |
Busa halfilék fűszeres sörmártásban | 31 |
Busa tárkonyosan | 31 |
Béka-, rák- és csigaételek | |
Békacomb rántva | 33 |
Paprikás békacomb | 33 |
Békapörkölt | 33 |
Békacomb csőben sütve | 34 |
Páros serpenyős békacomb | 34 |
Rákkal töltött palacsinta | 35 |
Magyaros rákragu | 36 |
Rákmeridon | 36 |
Rákleves | 37 |
Zöldborsós rák | 37 |
Töltött rák | 38 |
Csigaleves | 38 |
Csiga magyarosan | 39 |
Töltött csiga | 39 |
Csiperkegombás töltött csiga | 39 |
Csiga egri módra | 40 |
Mártások | |
Halalaplé | 41 |
Redukció | 41 |
Tejmártás és besamel | 41 |
Grantin mártás | 42 |
Mornay mártás | 42 |
Rákmártás | 42 |
Fehérmártás vagy veluté | 42 |
Fehér bormártás | 43 |
Fehér gombamártás | 43 |
Hollandi mártás | 43 |
Paradicsommártás | 44 |
Barna- vagy spanyolmártás | 44 |
Vörösbormártás | 45 |
Köretek | |
Sós burgonya | 46 |
Vajas burgonya | 46 |
Kocka- vagy hasábburgonya | 46 |
Párolt rizs | 46 |
Vajas galuska | 47 |