kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
| Kiadó: | Anno Kiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Varrott keménykötés |
| Oldalszám: | 40 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 30 cm x 22 cm |
| ISBN: | 963-375-033-4 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrált. |
| Mártások | |
| Gomba mártás | |
| Fehérbor mártás | |
| Capri mártás | |
| Póréhagyma mártás | |
| Hollandi mártás | |
| Fehér halléalap | |
| Gratin mártás | |
| Hideg fogas tekercs parajjal | |
| Hideg töltött kecsege pisztáciával | |
| Hideg halpástétom | |
| Saláta tenger gyümölcseiből | |
| Tárkonyos kecsege leves | |
| Francia halleves | |
| Fűszervajjal töltött égi csiga | |
| Békacomb "háziasan" | |
| Rákmeridon | |
| Harcsa káposztával | |
| Tűzdelt pontyfilé snidlinges tejfelben sütve | |
| Fogas szeletek zalai rákpörkölttel | |
| Töltött pisztráng | |
| Királyrák köntösben sütve fokhagyma mártással | |
| Tőkehal szeletek padlizsán gondolában | |
| Angolna capris tormamártásban | |
| Lepényhal tenger gyümölcseivel | |
| Nyelvhal tekercs zöldséges rizling mártásban | |
| Lazacderék roston kapros hollandi mártásban | |
| Homár csőben sütve | |
| Ördöghal érmék Campari sabayonnal | |
| Gyömbéres rakott hering | |
| Osztriga | |
| Tintahal vörösborban párolva |