| Kiadó: | "Pro-Team" Nonprofit Kft. |
|---|---|
| Kiadás helye: | |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Tűzött kötés |
| Oldalszám: | 45 oldal |
| Sorozatcím: | Süssünk, főzzünk |
| Kötetszám: | 16 |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 20 cm x 14 cm |
| ISBN: | 978-963-990-126-1 |
| Megjegyzés: | Színes fotókkal illusztrálva. |
| Bográcsos hallecsó | 5 |
| Heringfalatok öntettel | 6 |
| Rostélyon sütött afrikai harcsa | 7 |
| Lazacfilé spárgával | 8 |
| Garnélás falatok | 8 |
| Joghurtos hal salátával | 9 |
| Grillezett lazac | 10 |
| Kefirben párolt ponty | 11 |
| Tejfölös halleves | 12 |
| Amur paprikásan | 12 |
| Füstölthal-falatok | 14 |
| Tonhallal töltött paprika | 15 |
| Tengeri hal paradicsommártásban | 16 |
| Tejszínes párolt hal | 17 |
| Lazacos-tormás muffin | 18 |
| Halleves gazdagon | 18 |
| Harcsával töltött tojás | 20 |
| Spenóttal rakott tonhal | 21 |
| Pulykahúsos, tonhalas saláta | 22 |
| Tonhalas-paradicsomos penne | 22 |
| Tengerihal-tál | 24 |
| Lazacos narancssaláta | 25 |
| Halropogós csíki mártással | 26 |
| Halászlé | 29 |
| Tejfölös halleves | 29 |
| Babéros halleves | 30 |
| Sajtbundás harcsafilé | 31 |
| Mandulában sütött pisztrángok | 32 |
| Orlyi halszalagok | 33 |
| Tonhalcsíkok tökmagos tökben sütve | 34 |
| Vegyes haltányéros | 35 |
| Tepsiben sült halfié | 36 |
| Sült hal uborkaszósszal | 38 |
| Garnélával töltött tojás | 39 |
| Mazsolás-parmezános busafasírt | 40 |
| Sajttal sütött tonhalfilé | 42 |
| Lazacos palacsinta | 43 |
| Rockforttal, dióval gratinírozott harcsafilé | 45 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.