1.035.098

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Halételek

Szerkesztő

Kiadó: Horizont Kiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 80 oldal
Sorozatcím: Jó étvágyat!
Kötetszám: 7
Nyelv: Magyar  
Méret: 14 cm x 10 cm
ISBN: 963-8602-67-8
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Angolna bakonyi módra.........................57
Bazsalikomos tonhalfilé.........................49
Burgundi ponty.................................11
Busaszeletek sóskával.... ......................59
Citromos ponty.................................12
Citromos-sáfrányos halfilé.....................60
Csőben sült harcsa..............................29
Diós csuka..................................... 3
Egészben sült süllő..............................42
"Erdélyi fejedelmek kedvence"...................13
Firenzei hal....................................61
Fogas zöldséggel párolva........................37
Fogas gombával................................38
Fokhagymás keszeg.............................66
Forrázott csuka................................. 4
Fogasszeletek vajban, finom mártással............39
Fokhagymás ponty..............................14
Gombás halászlé ................................15
Gombás pisztráng.............................. 7
Grape-fruitos tonhal.............................50
Halászlé rácosan................................16
Harcsapaprikás................ ................30
Harcsaszeletek fokhagymás vajjal................31
Halfilé zöldfűszerekkel................... ......67
Halfilé omlett..................................62
Halgaluskák tejszínes kapormártással............63
Kékre főzött ponty.............................17
Kelkáposztás csuka............................. 5
Kiadós heringsaláta.............................77
Kijevi hal..................................... 65
Kocsonyázott süllő.............................43
Magyaros pontykocsonya...................... 18
Mandulás csuka................................ 6
Marináta...............................19
Paradicsomos tonhal ...........................51
Paprikás ponty................................20
Párolt amurszelet tormamártással................55
Párolt tőkehal kapormártással...................69
Petrezselymes tonhal............................52
Pisztráng aszpikban............................ 8
Pisztráng hollandi mártással......................70
Ponty rántva............................21
Ponty-rudacskák sörtésztában..................22
Ponty vörösborban.............................23
Rántott haltej...................................68
Részeges hal..................................53
Roston sült harcsaszeletek......................32
Roston sült márványponty.......................24
Sajtos fogasfilé.................................40
Sajtos halkrokett...............................71
Serpenyős hal..................................72
Spenótos harcsafilé..............................33
Sóban sült pisztráng.............. ...............9
Sügér párolva..................................76
Süllő főzve......................................44
Süllő párizsiasan.................................45
Süllő sütve.....................................46
Süllő Szt. Móric módra ........................47
Sült amur........................................56
Sültek........................................73
Sült pisztráng....................................10
Sült ponty mártással........... ................26
Szerb halászlé.................................. 64
Tárkonyos ponty................................27
Tejben párolt hal............................74
Tejfölös angolna............ ...................58
Tihanyi fogas "aranykörmökkel"..................41
Tiszai pityókás ponty............................25
Töltött lazacszeletek.............................75
Töltött ponty....................................28
Töltött süllő fehérbormártással...................48
Töltött tonhal bormártással.... .................54
Törpeharcsa nyárson sütve.......................34
Törpeharcsa tejfölös raguval.....................35
Tűzdelt harcsa..................................36
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv