1.034.869

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

BÁV Rt. 30. Művészeti aukció

1997. március/Árverési katalógus/Kiállítás és árverés a BÁV Rt. aukciósházának kiállítótermében (Budapest IX., Lónyay u. 30-32. I. em.)

Fotózta
Kapcsolódó személy

Kiadó: BÁV RT.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 61 oldal
Sorozatcím: BÁV Rt. művészeti aukció
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Árverési katalógus. További kapcsolódó személyek a könyvben. Angol és német nyelvű összefoglalóval. Színes fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet
1. A társaság az árverést az árvereztetők megbízásából szervezi, rendezi és vezeti. Az árverés úgy történik, hogy az árverésvezető a sorra kerülő tárgy katalógus számát, valamint a... Tovább

Előszó

Részlet
1. A társaság az árverést az árvereztetők megbízásából szervezi, rendezi és vezeti. Az árverés úgy történik, hogy az árverésvezető a sorra kerülő tárgy katalógus számát, valamint a kiállítási árát előszóval kihirdeti, amire a venni szándékozók kézfeltartással teszik meg ajánlatukat.
2. A tárgy tulajdonjogát leütéssel az az árverési vevő szerzi meg, aki a legmagasabb árajánlatot teszi, kivéve, ha védett tárgyak esetében az 1963. évi 9. sz. tvr-ben biztosított elővásárlási jogát a múzeum gyakorolja. Ilyen esetekben a vételár kifizetése a múzeum részéről átutalással történik és a tárgy elszállításáról azonnal intézkednie kell. Amennyiben a múzeum ennek nem tesz eleget, akkor a tétel a legmagasabb árat ajánló vevő tulajdonába kerül.
3. A vevő a vételárat - forintban - az árverésen készpénzben azonnal tartozik befizetni. Amennyiben a teljes vételárat azonnal kifizeti, a tárgy a helyszínen átvehető. A társaság biztosítja annak lehetőségét, hogy az árverési vevő foglalót adjon, amelynek összege az árverési vételár 20 %-a. Ez esetben a vevő a tárgyat csak akkor veheti át, ha az árveréstől számított 3 napon belül kiegyenlítette a teljes vételárat. A vételárba a foglaló összege - -határidőben történő teljesítés esetén - beleszámít. A vételár kiegyenlítését követően a vevő a tárgyat tartozik haladéktalanul átvenni és elszállítani. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
BÁV Rt. 30. Művészeti aukció BÁV Rt. 30. Művészeti aukció BÁV Rt. 30. Művészeti aukció BÁV Rt. 30. Művészeti aukció
Állapot:
1.640 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba
konyv