1.035.157

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Technologie der Herstellung, Teilung und Formung des Weizenteiges

A búzatészta gyártásának, osztásának és formálásának technológiája - Mit besonderer Berücksichtigung amerikanischer Methoden/Különös tekintettel az amerikai módszerekre

Szerző

Kiadó: Verlagsbuchhandlung Paul Parey
Kiadás helye: Berlin
Kiadás éve:
Kötés típusa: Vászon
Oldalszám: 112 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Német  
Méret: 24 cm x 16 cm
ISBN:
Megjegyzés: 58 fekete-fehér szövegközi ábrával. Nyomtatta a Piererschen Hofbuchdruckerei Stephan Geibel & Co., Altenburg.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A tartalomból:
- A búzatészta elkészítése;
- Az amerikai magas sebességű dagasztógépek;
- Első tapasztalatok és teljes siker;
- További felismerések az utóbbi években;
- Összefoglalás;
- A búzatészta feldolgozás kisebb süteménynek;
- Az aprósütemények formázása;
- A szarvacska;
- Tanulhat a pék a vaskohászat technológiájából?;
- A kézi és a gép tésztagyúrás és formázás összehasonlítása.

Tartalom

technika, ipar, gyártás, tészta, búza, kenyér, sütés

Hans Deutsch-Renner

Hans Deutsch-Renner műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hans Deutsch-Renner könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv