1.034.813

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Tisztgyár

Szerző
Fordító

Kiadó: Szó Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 607 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 963-214-429-5
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

1944. januárja. A náci Németország a végő pusztulásba rohan. Közkatonák és tisztek százai halnak naponta a frontokon. De az őrületnek folytatódnia kell! És ezt szolgálja a gyár. A TISZTGYÁR! Mert a tisztek nem születnek, őket avatott kezek gondosan megformázzák.
Kirst tiszteji és tisztjelöltjei nem gonosz, megátalkodott, hanem átlagos, hétköznapi emberek. A kiképzőtisztek többsége sérülékeny és problémákkal küszködő katona. A fiatal jelöltek közül egyesek lelkesednek a Führerért, sokan közömbösek, mások ellenszenvvel viseltetnek iránta. Az ellentétek egy fiatal kiképzőtiszt halálhoz vezetnek. Krafft főhadnagy kapja a hálátlan feladatot, hogy kiderítse: baleset történt-e, vagy gyilkosság?
Hans Hellmut KIRST olyan német író, aki nemcsak megírta a II. világháború eseményeit, hanem katonatisztként maga is átélte azokat. Ötvenkét megírt regényével méltán lett hazáján kívül is az egyik legelismertebb háborús regényíró.

Hans Hellmut Kirst

Hans Hellmut Kirst műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hans Hellmut Kirst könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv