785.293

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Tisztgyár

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Magvető Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött keménykötés
Oldalszám: 663 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN:

Fülszöveg

Itt következik Krafft főhadnagy története. Úgylehet, sokan kételkednek benne, hogy valóban így esett-e - de még élnek néhányan azok közül, akik átélték. Ezt nem kevesen talán sajnálattal veszik tudomásul, de nincs mód változtatni rajta. Hanem a halál is adhat okot derűre, és még egy gyilkos sem feltétlenül humortalan. Krafft főhadnagy kétségtelenül tudta, mi a vidámság. Magas árat kellett érte fizetnie.
Ez a história 1944. január 10-től március 31-ig történt a 16. HTU (Háborús Tiszti Utánpótlás) tanfolyam idején. Színhelye a Majna-Wildlingen-i 5. számú Ti (Tisztképző Iskola) volt. Mellékletként felhasználtunk néhány hadbírósági aktából készült kivonatot, leveleket, okmányokat és életrajzokat. A neveket természetesen megváltoztattuk. És noha az igazságnak számos arca létezik - itt mégiscsak megrajzolhattunk néhányat. Nem nyújtanak épületes látványt. Ez azonban korántsem bocsánatkérés - csupán figyelmeztetés.

Hans Hellmut Kirst

Hans Hellmut Kirst műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hans Hellmut Kirst könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Tisztgyár Tisztgyár Tisztgyár

A lapélek enyhén foltosak, egy lap szakadt. Az előlapon tulajdonosi bejegyzés található.

Állapot:
1.230 ,-Ft
18 pont kapható
Kosárba