kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát
Kiadó: | Alexandra Kiadó |
---|---|
Kiadás helye: | Pécs |
Kiadás éve: | |
Kötés típusa: | Fűzött kemény papírkötés |
Oldalszám: | 704 oldal |
Sorozatcím: | |
Kötetszám: | |
Nyelv: | Magyar |
Méret: | 23 cm x 16 cm |
ISBN: | 978-963-357-072-2 |
Megjegyzés: | Harmadik, átdolgozott kiadás. |
Bevezetés | 5 |
Kellékek a konyhában | 6 |
Konyhai kislexikon | 8 |
Táplálkozási kislexikon | 12 |
Tápanyagtáblázat | 48 |
Jobbnál-jobb saláták | 55 |
Hideg előételek | 95 |
Levesek | 117 |
Mindenféle mártások | 165 |
Tojásételek | 181 |
Friss a tojás? | 181 |
Kellemetlen, de beszélni kell róla: a szalmonella | 186 |
A megelőzés 10 pontja | 181 |
Halak és a tenger gyümölcsei | 186 |
Az édesvízi halakról | 187 |
A tengeri halakról | 187 |
A vándor halakról | 187 |
A tenger gyümölcseiről | 188 |
Fagyasztott rák felhasználása | 195 |
Marhából | 219 |
A marhahúsról | 219 |
Javák, szeletek, érmék | 220 |
A pirospaprikáról | 230 |
Rejtélyes rostélyosok | 232 |
Sertésből | 240 |
A sertéshúsról | 240 |
Egyéb húsételek | 289 |
A bárányhúsról | 289 |
A borjúról | 289 |
Csirkéből, tyúkból és kakasból | 304 |
Korra és nemre tekintettel | 304 |
Pulykából | 339 |
Egyéb szárnyasokból | 356 |
Még gyöngypipi! | 356 |
Márton libája | 361 |
Vadételek | 367 |
A vadakról | 367 |
Főzelékek, köretek | 396 |
Amit a rizsről tudni kell | 413 |
Vegetárius fogások | 421 |
Egytálételek - tésztás fogások | 441 |
Sajtos ételek - sós tészták | 467 |
Melyik családba tartozik | 467 |
Kenyerek - szendvicsek - pizzák | 467 |
Befőzés | 483 |
Palacsinták - rétesek | 499 |
Gyümölcsös édességek | 517 |
Palacsinták - rétesek | 536 |
Jóféle házi tészták - édességek | 544 |
Torták - cukrászsütemények | 613 |
Kedvenc Rama-receptjeim | 666 |
Tartalom | 689 |
Receptkerső | 690 |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.