A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Három, és kész!

200 pompás és egyszerűen elkészíthető recept legfeljebb 3 alapanyagból

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Reader's Digest Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 256 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 23 cm
ISBN: 963-956-233-5
Megjegyzés: Színes ételfotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

- Ez az újszerű megközelítésben íródott szakácskönyv, amely gyorsan, néhány alapanyagból elkészíthető, mégis ízletes ételeket-italokat kínál nem hiányozhat a modern konyhát kedvelő háziasszony polcáról.
- A kötet bevezető fejezete összefoglalja mindazt, amit a minimalista konyháról tudni kell, például hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagokat, vagy hogy milyen főzési technikák alkalmazásával lesz ételünk a legízletesebb.
- Minden alkalomra találhat benne recepteket - az egyszerű harapnivalóktól a villásreggeliken át a könnyű ebédekig, vacsorákig, de nem hiányoznak az elegáns vendégváró fogások és a különleges desszertek sem.
- Az ételek elkészítését színes fotók, és lépésről lépésre leírt útmutatások segítik.
- Próbálja ki, milyen egyszerű elkészíteni az olyan ínycsiklandó fogásokat, mint a tortilla sült paprikával és hummússzal töltve, a borsókrémleves, a penne paradicsommal és bazsalikommal, a tejfölös csirke korianderrel, az almás-kakukkfüves krumplipüré, a gyömbéres... Tovább

Fülszöveg

- Ez az újszerű megközelítésben íródott szakácskönyv, amely gyorsan, néhány alapanyagból elkészíthető, mégis ízletes ételeket-italokat kínál nem hiányozhat a modern konyhát kedvelő háziasszony polcáról.
- A kötet bevezető fejezete összefoglalja mindazt, amit a minimalista konyháról tudni kell, például hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagokat, vagy hogy milyen főzési technikák alkalmazásával lesz ételünk a legízletesebb.
- Minden alkalomra találhat benne recepteket - az egyszerű harapnivalóktól a villásreggeliken át a könnyű ebédekig, vacsorákig, de nem hiányoznak az elegáns vendégváró fogások és a különleges desszertek sem.
- Az ételek elkészítését színes fotók, és lépésről lépésre leírt útmutatások segítik.
- Próbálja ki, milyen egyszerű elkészíteni az olyan ínycsiklandó fogásokat, mint a tortilla sült paprikával és hummússzal töltve, a borsókrémleves, a penne paradicsommal és bazsalikommal, a tejfölös csirke korianderrel, az almás-kakukkfüves krumplipüré, a gyömbéres sárgarépasaláta vagy az áfonyás piskótatorta.
- Bármilyen hangulatban van is épp, biztosan mindig megtalálja majd a kedvére való, kevés előkészítést és munkát igénylő receptet. Vissza

Tartalom

Főzés három alapanyagból6
Időtakarékos főzés8
Eszközök10
Időtakarékos főzési eljárások14
Gyümölcsök18
Zöldségek20
Tejtermékek22
Halak és tenger gyümölcsei24
Húsok26
Zöldfűszerek28
Szárított fűszerek és ízesítők30
Egyéb ízesítők34
Alapanyagok az éléskamrából38
Készen kapható alapanyagok42
Alapanyagok elkészítése44
Egyszerű köretek készítése50
A menü megtervezése54
Reggelik, villásreggelik60
Előételek és apró falatok76
Ebédek 94
Egyszerű vacsorák112
Amihez idő kell130
Köretek148
A szabadban164
Vendéglátás180
Sütemények és desszertek198
Elegáns édességek218
Italok234
Név- és tárgymutató252

Jenny White

Jenny White műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Jenny White könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Három, és kész! Három, és kész!
Állapot:
2.990 Ft
2.240,-Ft 25
24 pont kapható
Kosárba
25% garantált kedvezmény!
konyv