Közel 4.000 kötet Minikönyvek témakörből 20% kedvezmény CSAK MA!

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A korona hatalma

Szerző
Szerkesztő
Fordító
Lektor

Kiadó: Tuan Kiadó
Kiadás helye:
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 588 oldal
Sorozatcím: Mysterious Universe-Pannon Legendák
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 14 cm
ISBN: 978-963-9940-10-9

Fülszöveg

A 27. században a Démoncsászárként emlegetett IV. von Anstetten uralkodik az ismert világ fölött. Csillagközi birodalmának perifériáján létezik egy bolygó, aminek népéről rémisztő hírek terjednek a galaxisban. A Pannon lakói azok a turániak, akik három évszázaddal korábban a Kárpátia csillaghajó fedélzetén elhagyták a Földet, hogy új hazára leljenek. A Turáni Csillagköztársaság saját fejlődési utat járt be és híven ápolja történelmét, ám népét megosztotta a pártütés. Amikor távol a Pannontól előkerül a Szent Korona egy 1551-ben elveszett tartozéka, az északi és déli klánok egyaránt a korona nyomába erednek. A kutatást a nagy hírű ereklye után a mágikus hatalommal bíró császár sem nézheti tétlenül és legjobb emberét küldi a korona nyomába. Brett Shaw praetorianus ezredesnek nincsenek kétségei, hogy a Szent Korona olyan misztikus hatalommal bír, amelynek birtoklásáért a szemben álló felek bármilyen áldozatra képesek.
Harrison Fawcett (Fonyódi Tibor) regénye 2000-ben jelent meg... Tovább

Tartalom

Megátkozott, bolond világ11
A Korona hatalma69
Függelék569

Harrison Fawcett

Harrison Fawcett műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Harrison Fawcett könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem