1.035.006

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A Rozsdamentes Acélpatkány

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Szukits Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 208 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-497-046-x
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Tovább

Előszó


Vissza

Fülszöveg

A tudományos fantasztikum legnagyobb írói kutatták már a kérdést: vajon mi az az érték, ami oly emberi, hogy képes korokon átívelni. Harry Harrison válasza épp oly kézenfekvő, mint amilyen megdöbbentő: a bűnözési hajlam.
Hiába a génkezelés, hiába a pszichológiai szűrés, a jövő társadalmának vasbeton felépítményében rozsdamentes acélpatkányok rejtőzködnek majd. Szuperbűnözők ők, akik fittyet hánynak a hangzatos eszmékre, és folyton a repedéseket kutatják a törvények falán.
Ilyen acélpatkány James DiGriz, más néven Sikamlós Jim is, aki épp hogy megszedte magát egy állami konzervraktár megdézsmálásával, máris azon töri a fejét, hogyan foszthatná ki a szomszédos bolygó bankját. A feladat egyszerűnek, már-már unalmasnak tűnik, a biztonsági rendszer mondhatni nevetséges. Jim nem is sejti, hogy talán ez lesz életének utolsó stiklije. A pénzintézet hívogató ajtaja mögött ugyanis már készen áll a csapda, amit olyasvalaki eszelt ki, aki még Sikamlós Jimnél is nagyobb csirkefogó
Fülszöveg Kép

Harry Harrison

Harry Harrison műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Harry Harrison könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv