799.110

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Nem leszek az unokád!

Szerző
Grafikus

Kiadó: Móra Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 83 oldal
Sorozatcím: Már tudok olvasni!
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 24 cm x 15 cm
ISBN: 963-11-0177-0
Megjegyzés: Színes illusztrációkat tartalmaz.

Fülszöveg

Már csak ilyen makacs fiú ez a Buci! Pedig nem más kínálkozik nagypapájául, mint a hatalmas Toronykirály, ráadásul neki ígéri társbérletbe a fele birodalmát. De hát Budinak van már két nagypapája is, meg aztán sietnie kell haza az élet vizével, hogy beteg kis barátnőjét, Pirók Zsuzsit meggyógyíthassa. Épp elég baja volt, amíg megszerette a csodás vizet, egész Hetedhétországot bejráta érte. Buci ugyanis magának mesél, és akkor lép át a sárkányok, táltosok és boszorkányok világába, amikor kedve támad rá. És melyik gyereknek ne támadna ilyesmire kedve? Hárs László itt is, akárcsak a Hol voltam, hol nem voltam című mesében, sok vidám, szép és tanulságos percet szerez kis olvasóinak, akik ezt a mesét a "Már tudok olvasni" sorozatban, szép kiállításban, Heinzelmann Emma pompás rajzaival kapják kézbe.

Tartalom

Bemutatkozó mese5
Igézős mese11
Toronyvárás mese18
Királyos mese25
Tanácsadós mese32
Sokgólos mese38
Felhőjáró mese44
Öreganyós mese51
Átváltozós mese57
Harcias mese64
Megfiatalodós mese71
Elalvós mese77

Hárs László

Hárs László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hárs László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád! Nem leszek az unokád!

A kötet megvetemedett. A borító kissé sérült, elszíneződött, foltos, a gerinc javított. Néhány lap és a lapélek enyhén foltosak.

Állapot:
940 ,-Ft
8 pont kapható
Kosárba