A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Az első 111 szavam angolul

Az első szavak egyszerűen!/Játékos szókincsfejlesztés óvodásoknak

Szerkesztő
Grafikus

Kiadó: Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.
Kiadás helye: Debrecen
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 32 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar   Angol  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN: 963-5963-19-x
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér illusztrációkkal. 24 db jutalommatricával.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Kedves Szülő!

Az idegen nyelvek tanulását nem lehet elég korán elkezdeni. AZ ELSŐ 111 SZAVAM ANGOLUL című kiadványunk a kisgyermekek idegen nyelvekkel való ismerkedését, az első szavak... Tovább

Előszó

Kedves Szülő!

Az idegen nyelvek tanulását nem lehet elég korán elkezdeni. AZ ELSŐ 111 SZAVAM ANGOLUL című kiadványunk a kisgyermekek idegen nyelvekkel való ismerkedését, az első szavak elsajátítását hivatott segíteni. Célunk, hogy gyermeke az Ön segítségével hatékonyan, egyszerűen és főként gazdag élmények mellett jusson a neki megfelelő szintű szókincsbeli tudáshoz.
Módszerünket elsősorban olvasni nem tudó gyermekeknek terveztük, és nagyban számítunk a kedves Szülő közreműködésére. A könyvben lépésről lépésre segítséget nyújtunk Önnek abban, hogyan tanulják és gyakorolják gyermekével a 13 témakörbe csoportosított új szókincset. Minden témakör oldalpárokra van rendezve. A bal oldalon szerepelnek a témakör szavai, itt végezze a szavak bemutatását! A jobb oldal a gyakorlást, memorizálást segíti. A könyv végén található szójegyzék segít Önnek a szavak jelentésének és kiejtésének ellenőrzésében. A szókincs a Nagy-Britanniában beszélt angol nyelvre épül. Vissza

Fülszöveg

AZ ELSŐ 111 SZAVAM ANGOLUL című kiadvány olyan módszer szerint készült, amelynek segítségével Ön is könnyedén megtaníthatja gyermekének az első angol szavakat! Számtalan színes képen jelenik meg az a szókincs, amely a gyermeke életébe fontos dolgokat fejez ki angol nyelven. Lépésről lépésre segítséget nyújtunk, hogyan tanulják és gyakorolják gyermekével a szavakat, és hogyan élhetnek át igazán emlékezetes, játékos pillanatokat!
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv