1.034.830

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam)

Képes havi folyóirat - VII. évfolyam 2-7., 9-12. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Szűz Máriáról nevezett Ferences Rendtartomány
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői vászonkötés
Oldalszám: 240 oldal
Sorozatcím: Szent Antal
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN:
Megjegyzés: Nem teljes évfolyam. Hiányzik az 1. és a 8. szám. Fekete-fehér fényképekkel, illusztrációkkal. Nyomtatta a Keresztény Nemzeti Nyomdavállalat R-T, Pápa.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a 2. számból:
Lelki magány.
Nevezhetném lelkigyakorlatnak is, de szándékosan nem használom e szót, hogy annak igazi jelentése ne szolgáljon alkalmul két rokon, de nem azonos fogalom... Tovább

Előszó

Részlet a 2. számból:
Lelki magány.
Nevezhetném lelkigyakorlatnak is, de szándékosan nem használom e szót, hogy annak igazi jelentése ne szolgáljon alkalmul két rokon, de nem azonos fogalom összetévesztésére.
Mert a lelkigyakorlat más, mint a lelki magány. A lelkigyakorlat az emberi lélek legfönségesebb igazságairól való elmélkedés, a végső célnak, a halálnak, az utolsó ítéletnek, az örökkévalóságnak összefoglalása, nemcsak úgy elméletben, hanem gyakorlatilag, saját életünkre, értelmünkre és gondolatainkra, akaratunkra és annak vágyaira, cselekedeteire s azok erkölcsiségére vonatkoztatva őket. S ami a lelkigyakorlatok lényege: a tényleges magány, a mindennapi életből való kikapcsolódás, a gondok és fáradalmak taposómalmából való szabadulás, hogy néhány nap csakis az örök életnek, a saját örökkévalóságunknak fontos kérdéseivel foglalkozzunk. Vissza
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam) Szent Antal 1934. (nem teljes évfolyam)

Néhány lap kissé foltos, néhány rejtvényt ceruzával megfejtettek. A lapélek egyenetlenek. A lapszámok fordított sorrendben vannak a könyvbe kötve, eredeti borítójukat is a könyvbe kötötték.

Az 1. és 8. számot is tartalmazza a kötet, de azok hiányosak.

Állapot:
2.940 ,-Ft
15 pont kapható
Kosárba
konyv