1.034.952

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Vona Gábor

Újratervezés

Szerző
Róla szól

Kiadó: Fantázia Press Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 238 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 21 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-80874-0-7
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg


Ha jól számolom, ez a huszonhetedik könyvem. Az elsőt az erdélyi menekültekről írtam, a másodikat Grósz Károly és Ceausescu aradi találkozójáról, aztán írtam a Dunagate-ügyről, majd a traiskircheni menekülttáborról is, de milyen érdekes, Gulyás Gergely képviselőnek a prostitúcióról és Kelemen Annáról írt könyvem jutott az eszébe. Az ő figyelmébe ajánlom, hogy írtam a pszichiátriáról is. Rogán Antal is emlegetett a novemberi Fidesz-kongresszuson, neki „A bűnről és a bűnhődésről" című könyvemet ajánlom, amit a szegedi Csillag börtönben raboskodókról írtam.
2017-ben számomra Vona Gábor tűnt a legizgalmasabb közéleti szereplőnek, így aztán róla írtam ezt a könyvet. Róla, de vele. Egyetlen célom volt: bemutatni a Jobbik miniszterelnök-jelöltjét olyan oldaláról is, amelyről még nem ismerjük: Hogy sikerült-e? Döntsék el Önök!
Fülszöveg Kép

Tartalom


Vissza

Havas Henrik

Havas Henrik műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Havas Henrik könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv