A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Magyar Konyha 1981/4.

Gasztronómiai Magazin - V. évfolyam 4. szám

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: VT Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 79 oldal
Sorozatcím: Magyar Konyha
Kötetszám: 4
Nyelv: Magyar  
Méret: 27 cm x 23 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal. További szerzők a lapban.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:
Bácskai csülökgulyás
Elk. idő: 2 óra
(Kuktafazékban 45 perc)
Kal.-ért.: 4980/20 910 J
Hozzávalók: 2 db füstölt sertéscsülök, 1/2 kg vegyes zöldség, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd... Tovább

Előszó

Részlet:
Bácskai csülökgulyás
Elk. idő: 2 óra
(Kuktafazékban 45 perc)
Kal.-ért.: 4980/20 910 J
Hozzávalók: 2 db füstölt sertéscsülök, 1/2 kg vegyes zöldség, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál olaj, 1 csapott evőkanál liszt, só törött bors, csipet pirospaprika; tetejére 20 dkg sajt.
A csülköket annyi vízben hogy ellepje, félpuhára főzzük, elvétől leszűrjük. Hozzáadjuk a tisztított, beáztatott babot, a kockákra vágott zöldséget, egy kevés csülöklével puhára főzzük, olajból a liszttel, az apróra vágott hagymával, tört fokhagymával. Vissza

Tartalom

Az évad étele: a csülök 3-4
Vadító pecsenyék 5
Édesanyám főztje: Hegedűs Géza 6-7
Rádiópályázat 11
Tojások sárgája, fehérje 19-22
Vastartalék a kamrában 25
Edény, eszköz egyszeregy 34-35
Karácsonyi ajándékok 39-42
Gesztenye sósan-édesen 44-45
Olvasók receptjei 47
Férfiak főzőkanállal: Bencze Ferenc 51
Olcsó oldalak 54-55
Sütőtök 59-62(-79)
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv