1.034.175

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A jelentéktelen asszony I-II.

Regény

Szerző
Fordító

Kiadó: "Szines regénytár" Kiadóvállalat
Kiadás helye: Budapest-Ujpest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Tűzött kötés
Oldalszám: 317 oldal
Sorozatcím: Szines regénytár
Kötetszám: 232-233
Nyelv: Magyar  
Méret: 15 cm x 11 cm
ISBN:
Megjegyzés: Globus nyomdai műintézet rt. nyomása, Budapest. A borító színes grafikája Földes munkája.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet a könyvből:

"Most pedig, vén pajtás, miután két sűrűn teleirt oldalon egy hosszú levélben kifejeztem afölötti örömömet, hogy öt év után végre valahára megint életjelt adtál magadról,... Tovább

Előszó

Részlet a könyvből:

"Most pedig, vén pajtás, miután két sűrűn teleirt oldalon egy hosszú levélben kifejeztem afölötti örömömet, hogy öt év után végre valahára megint életjelt adtál magadról, megpróbálom összes kérdéseidre megfelelni. De előbb mégegyszer meg kell neked mondanom, hogy nem is hiszed, milyen ujjongva vettem leveledet - amit különben már elmeséltem.
Legelőször is azt kérded: Mi lett belőlem? - Kedves Wolf, uj életet kezdtem, épugy, mint te - csak azt nem tudom, jobbat-e a réginél? Itélj te magad.
Mikor annakidején Berlinben utoljára megszorítottad a kezemet, mielőtt beugrottál volna a hamburgi vonat harmadosztályú kocsijába, - mely hivatva volt téged a Brazíliába induló gőzöshöz repíteni - még sokáig álltam egyhelyben, mikor a vonatod már régen eltűnt a szemem elől. Azzal a tudattal álltam ott, hogy talán a legokosabb lett volna nekem is veled mennem, mert drága hazámban tulajdonképen semmi keresnivalóm. Hiszen tudod, zsebemben egy fillér sem volt, vagy legalábbis nagyon kevés, képeimet nem tudtam feladni és mindennek a tetejébe még apám is nemrégiben esküdött meg előttem, hogy nem támogathat tovább, mert a nyugdíjaztatása óta ő maga, a felesége és leánya éhezni kénytelenek... Vissza

Heimburg

Heimburg műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Heimburg könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv