859.287

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A pekingi férfi

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: M-Érték Kiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 522 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 978-615-5113-02-4

Fülszöveg

Mankell izgalmas nemzetközi thrillerét a pekingi olimpia évében jelentette meg. a benne ábrázolt Kína a valóság és a fikció országa egyszerre, és olyan kérdésekkel is foglalkozik, amelyek égetően aktuálisak.
2006 egyik fagyos januári napján a hudiksvalli rendőrség iszonyatos felfedezést tesz. Egy kicsi faluban szörnyű mészárlás történt, amelynek tizennyolc ember esett áldozatául.
A rendőrség egy őrült tettesre gyanakszik. Amikor Birgitta Roslin bírónő olvas a gyilkosságokról, rájön, hogy anyjának nevelőszülei, Brita és August Andrén is az áldozatok között vannak. Sőt, ennél is több: szinte minden áldozat rokonságban volt egymással. A tetthelyen a rendőrség egy vörös selyemszalagot talál. Birgitta Roslin szinte véletlen folytán kideríti, hogy a szalag nemrég még egy hudiksvalli kínai vendéglő lámpáját díszítette. Úgy tűnik neki, a rendőrség hamis nyomot követ - és saját nyomozásba kezd...

Tartalom

ELSŐ RÉSZ
A csend (2006) / 9
MÁSODIK RÉSZ
Niggerek és ferdeszeműek (1863) / 125
HARMADIK RÉSZ
A vörös szalag (2006) / 225
NEGYEDIK RÉSZ
A gyarmatosítók (2006) / 367

Henning Mankell

Henning Mankell műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Henning Mankell könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem