863.584

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Washington Square

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Lazi Könyvkiadó
Kiadás helye: Szeged
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 200 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN: 963-9416-50-9

Fülszöveg

A Washington Square magával ragadó dráma, egy apa és lánya elszánt küzdelme, mely tökéletes képet fest az 1850-es New York-i szalonjainak világáról Henry James egyik legnagyszerűbb művében.
Dr. Sloper, a neves New York-i orvos családi élete nem mondható szerencsésnek: elveszti fiát, majd feleségét. Lányát, Catherine-t nem tudja igazán szeretni. A tapasztalatlan és ezért könnyen elbűvölhető Catherine őszintén beleszeret a jó fellépésű, csinos fiatalemberbe, Morris Townsendbe. A lány apja felismeri a hozományvadászt a férfiban, s ezért minden követ megmozgat, hogy megakadályozza a házasságot. Igyekszik szétválasztani a fiatalokat, még Európába is áthozza a lányát, hogy megkönnyítse számára a szakítást. Amikor próbálkozásai sorra kudarcot vallanak, megfenyegeti Catherine-t: ha férjhez megy Townsendhez, kitagadja őt az örökségből.
Hiába azonban az apai tiltás, a lány nem enged. Nem így Morris, aki egy idő után elunja a várást, és távozik. Catherine-t összetöri a csalódás, bár akad... Tovább

Henry James

Henry James műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Henry James könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem