A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

A sebhelyes arcú

Szerző
Fordító
Lektor

Kiadó: Albatrosz Könyvek
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött papírkötés
Oldalszám: 201 oldal
Sorozatcím: Albatrosz Könyvek
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 20 cm x 13 cm
ISBN:
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

A Gestapo innsbrucki börtönéből megszökik Klaus Seiser fiatal muzsikus, mert nem bírja elviselni a sebhelyes arcú SS-tiszt szörnyű kegyetlenkedéseit. Az Alpok 3000 méteres hófödte hegyein keresztül, alig elviselhető megpróbáltatások között menekül a svájci határ felé. A felszabadulás után fordul a kocka. Az üldözöttből üldöző lesz, most már Seiser kutatja a sebhelyes nyomát, hogy a bíróság kezére juttassa. Hátborzongató jelenetekben ismerjük meg a sebhelyes aljas jellemét, piszkos üzletek, kémkedés, gyilkosságok jelzik pályafutását. Még saját barátait is gátlástalanul teszi el láb alól, ha útjában állnak. A szálak végül egy nyugatnémet városban futnak össze, itt küzd Seiser a bíróság előtt az igazságért. De győzhet-e az igazság ott, ahol a hatalom újra a revansisták kezében van?

Herbert Ziergiebel

Herbert Ziergiebel műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Herbert Ziergiebel könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv