775.488

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

A Törvényalkotó

Történet egy Mózes-filmről és a hagyomány megtartó erejéről

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Kossuth Kiadó Zrt.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott kemény papírkötés
Oldalszám: 230 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 22 cm x 15 cm
ISBN: 978-963-09-8336-5

Fülszöveg

Ilyen éjszakád nem lesz több. Ilyen élmény csak keveseknek adatik meg az életben. Azok az órák megmaradnak neked, bármi történjen is veled a hátralévő életedben" - sugallja ez a szellemes, romantikus és lebilincselő történet, amely levelekből, feljegyzésekből, e-mailekből, naplórészletekből, újságcikkekből, tweet-bejegyzésekből, Skype leiratokból és SMS-ekből rajzolódik ki. Szereplői egy kortárs Mózes film elkészítésére vállalkoznak. A központi alak Margó Solovei, a tehetséges, fiatal író-rendező, aki szembefordulva szigorú zsidó neveltetésével, művészi karrierbe kezd, és mindent megtesz azért, hogy a film forgatókönyvét elkészíthesse.
A regény Mózessel, a házassággal, a hagyomány erejével, a lázadással és a visszatalálással viaskodó figurái Wouk egész életének bölcsességét közvetítik az olvasónak.
A Törvényalkotó, amelyet a 2015. május 27-én 100. életévét betöltő Wouk 97 éves korában írt, most jelenik meg először magyarul.

Herman Wouk

Herman Wouk műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Herman Wouk könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem