863.888

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
4000 Ft
a kedvezményes
házhoz szállításig

Kis pintyeskönyv

Szerző
Szerkesztő

Kiadó: Bíbor Kiadó
Kiadás helye: Miskolc
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 186 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar 
Méret: 21 cm x 15 cm
ISBN: 978-615-5536-68-7
Megjegyzés: Színes fotókkal és fekete-fehér ábrákkal.

Fülszöveg


Az emberek többsége nagyon kevés ismerettel rendelkezik általában a madarakról. Könyvünk a madarak osztályának egy kicsiny csoportját, a pintyfélék családjának néhány eurázsiai faját igyekszik megismertetni az Olvasóval.
A tárgyalt 18 faj közös jellemzője, hogy Magyarország területén az elmúlt 200 évben legalább egy hitelesített megfigyelési adata van. A könyvben tárgyalt néhány gyakori pintyféle hazánk madárvilágának is leggyakoribb fajai, kertekben, parkokban, városokban is napi rendszerességgel megfigyelhető madarak. Könyvünk segítséget nyújt e fajok határozásához, életmódjuk megismeréséhez, akárcsak az elárvult fiókáik felneveléséhez is.
Célunk egy olyan kézikönyv elkészítése volt, amely e számunkra különleges madárcsoportról a legújabb rendszertani, evolúcióbiológiai kutatások tükrében, bőséges irodalmi forrás felhasználásával ismerteti e madarak életmódját, bemutatva egyes fajok díszmadárként történő tartását is.
Európa csaknem minden országában hatalmas bázisa van e... Tovább
Fülszöveg Kép
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem