1.035.117

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

A kilencedik napon (dedikált példány)

Szerző
Szerkesztő
Fordító

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 173 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 19 cm x 13 cm
ISBN: 963-07-5870-9
Megjegyzés: Nagy Péter fordító által dedikált példány.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Fülszöveg

Egy nap rémítő eseménynek veszik hírét a francia-belga határon lévő összeurópai virológiai kutatóintézetben dolgozó tudósok. Bombayben az 1918-as spanyolnáthához hasonló járvány ütötte fel a fejét, s máris tucatjával szedve áldozatait viharos gyorsasággal terjed az egész Földön. A megoldás, a védekezés kulcsa az intézet egyik munkatársának, Eric Alleaume virológus-orvosnak a kezében van, aki már hosszú évek óta influenzavírusokkal foglalkozik, s ki is fejlesztett egy polivalens oltóanyagot. Ám mialatt Alleaume doktor versenyt fut az idővel és a járvánnyal, döbbenetes gyanú merül fel. Lehet, hogy a fertőzés kiindulópontja, góca maga az intézet, oka egy szokványosnak tűnő laboratóriumi baleset?
Vajon tömeggyilkos-e vagy az emberiség megmentője Alleaume doktor? Vajon a tudomány hihetetlen fejlődése és eredményei világunk boldogulását-boldogságát vagy végérvényes pusztulását hozzák-e magukkal?

Hervé Bazin

Hervé Bazin műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hervé Bazin könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv