1.035.019

kiadvánnyal nyújtjuk Magyarország legnagyobb antikvár könyv-kínálatát

A kosaram
0
MÉG
5000 Ft
a(z) 5000Ft-os
szállítási
értékhatárig

Jamie Magazin 2017. március

3. évfolyam 1. szám

Szerkesztő
Lektor

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Ragasztott papírkötés
Oldalszám: 105 oldal
Sorozatcím: Jamie Magazin
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 26 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Színes és fekete-fehér fotókkal illusztrálva.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Már javában tart a friss, boldog és egészséges új esztendő - barátaim, fantasztikus érzés! 2016-ban feje tetejére állt a világ. Amikor már kezdtük megemészteni az Egyesült Királyságban végbement... Tovább

Előszó

Már javában tart a friss, boldog és egészséges új esztendő - barátaim, fantasztikus érzés! 2016-ban feje tetejére állt a világ. Amikor már kezdtük megemészteni az Egyesült Királyságban végbement változásokat, az USA-ban elnök lett "az" az ember a The Apprentice show-ból - viszont ilyesmikről mi mégsem írhatunk. De mi az ellenszer? Szerintem az ételek komoly segítséget tudnak nyújtani, ha szeretnél a víz alá bukni és valahogy elnavigálni a 21. század fura eseményei között. Új trükköket és recepteket tanulhatsz, érdekes helyeket fedezhetsz fel, vagy döbbenetes és lenyűgöző kajákat készíthetsz a családodnak. Mert ezek a dolgok számítanak igazán.
Egy jó hír az Oliver családból: Joolsszal mostanában már akár két órát is tudunk aludni egyhuzamban éjszakánként. Be kell vallanom, amikor reggel belenézek a tükörbe, mindig azt hiszem, hogy egy idegen betört a házamba, és vele nézek farkasszemet, de aztán rájövök, hogy az ott én vagyok. Öt gyerek után végre el kell fogadnom, hogy elmúltam 40 (másfél éve!).
Személyes újévi fogadalmaim: többet fogok táncolni (nem a stílus a lényeg, hanem az akarás), többet járok edzőterembe, és megpróbálok eltölteni néhány nyugodt hétvégét a feleségemmel.
Végül a visszanézés és előretekintés szellemétől áthatva szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki indulásától fogva bármikor is dolgozott a Jamie magazinnak. Mindig öröm belegondolni, hogy mennyien is vannak, és milyen jó munkát végeztünk az elmúlt években. Ja, továbbra is posztoljatok sok-sok képet és kérdést - figyelek. Vissza

Tartalom

Veteményvezér 12
Bennfentes 15
Konyhai trükkök 18
Gasztroblog 20
RECEPTEK
Egészséges hősök 16
Van, aki forrón szereti 21
Ez kel(l) neked! 22
Szívből főzünk 26
Ez más tészta 38
Csodás egytálak 48
Nyomás alatt 45
Egyél zölden! 62
Természetes sütik 70
Konyhai jótettek 78
Hétköznap is kreatívan 93
ÁLLANDÓ ÖSSZETEVŐK
Kóstoló 7
Fizess elő! 24
Hogyan készül? 102
Konyhai jegyzet 104
Főzz meg! 106
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv