A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Beláthatatlan jövője van a nagy fruktóztartalmú keményítőszörpnek a sütőiparban

Különlenyomat a "Milling & Baking News" c. folyórat 1977. február 15. számából

Szerző
Fordító

Kiadó: Országos Műszaki Könyvtár és Dokumentációs Központ
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Könyvkötői papírkötés
Oldalszám: 5 oldal
Sorozatcím: Milling & Baking News
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 30 cm x 21 cm
ISBN:
Megjegyzés: Különlenyomat.
Értesítőt kérek a kiadóról
Értesítőt kérek a sorozatról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Előszó

Részlet:

"Hickenbottom J. a gyors fejlődésre mutat rá: a kukoricából készült cukor-anyagok az USA összes cukorfogyasztásának várhatóan 30 %-át fogják kitenni 1980-ban.
Szerinte "korlátlan"... Tovább

Előszó

Részlet:

"Hickenbottom J. a gyors fejlődésre mutat rá: a kukoricából készült cukor-anyagok az USA összes cukorfogyasztásának várhatóan 30 %-át fogják kitenni 1980-ban.
Szerinte "korlátlan" lehetőség van a sütőiparban a nagy fruktóztartalmú keményítőszörp (NFKS) alkalmazására." Vissza

Hickenbottom J.

Hickenbottom J. műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Hickenbottom J. könyvek, művek
Megvásárolható példányok

Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.

Előjegyzem
konyv