| Kiadó: | Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó |
|---|---|
| Kiadás helye: | Budapest |
| Kiadás éve: | |
| Kötés típusa: | Vászon |
| Oldalszám: | 455 oldal |
| Sorozatcím: | |
| Kötetszám: | |
| Nyelv: | Magyar |
| Méret: | 25 cm x 18 cm |
| ISBN: | |
| Megjegyzés: | Fekete-fehér fotókkal, ábrákkal. |
| A hidegkonyhákkal kapcsolatos általános ismeretek | 7 |
| Korszerű hidegkonyhák | 7 |
| Önállóan működő hidegkonyhák | 7 |
| Melegkonyhához kapcsolt hidegkonyha | 29 |
| A hűtés és eszközei | 29 |
| Hidegkonyhai egészségügy (Összeállította: Tóth Lajos) | 35 |
| Higiéne | 35 |
| A korszerű takarítás | 35 |
| Háromfázisú mosogatás | 38 |
| Ételmintavétel | 41 |
| Élelmezés-egészségügyi rendelkezések | 42 |
| Munkavédelem, munkavédelmi rendelkezések | 43 |
| A díszítés általános elvei és módszerei | 87 |
| A díszítés anyagai | 92 |
| A díszítés eszközei | 103 |
| Receptek és technológia | 109 |
| Szendvicsek (Sandwich) | 109 |
| Vegyes büfé-szendvicsek | 114 |
| Vegyes extra szendvicsek | 120 |
| Egyéb szendvicsfélék | 129 |
| Hideg levesek | 141 |
| Mártások | 145 |
| Aszpikos készítmények | 156 |
| Saláták | 183 |
| Zöldség és főzelék készítmények | 226 |
| Krémek, habok (Mousse) | 239 |
| Tojásételek | 249 |
| Halak, rákok | 260 |
| Pástétom, galantin | 280 |
| Hús és belsőség ételek | 302 |
| Szárnyasok | 329 |
| Vadhúsok és vadszárnyasok | 336 |
| Hidegtálak | 344 |
| Gyümölcsök, gyümölcs készítmények | 368 |
| Sajtok, körözöttek | 375 |
| Tészták, krémek, habok | 379 |
| Tartósítás, tartósított készítmények | 388 |
| Turmix üdítő italok | 398 |
| Értékesítés | 403 |
| Rendezvények | 415 |
| Táblázatok | 423 |
| A táblázatok használata | 423 |
| Felhasznált irodalom | 445 |
| Tárgymutató | 447 |
| Mellékletek |
Nincs megvásárolható példány
A könyv összes megrendelhető példánya elfogyott. Ha kívánja, előjegyezheti a könyvet, és amint a könyv egy újabb példánya elérhető lesz, értesítjük.