A kosaram
0
80%-ig
még
5 db

Hidegkonyhai szakácsművészet

Szerző
Lektor

Kiadó: Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
Kiadás helye: Budapest
Kiadás éve:
Kötés típusa: Fűzött kemény papírkötés
Oldalszám: 552 oldal
Sorozatcím:
Kötetszám:
Nyelv: Magyar  
Méret: 24 cm x 17 cm
ISBN: 963-221-917-1
Megjegyzés: A könyvet színes fotók illusztrálják.
Értesítőt kérek a kiadóról

A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról
A beállítást mentettük,
naponta értesítjük a beérkező friss
kiadványokról

Tartalom

Ajánlás5
Előszó11
Bevezető gondolatok a magyar hidegkonyha keletkezéséről, a korszerű táplálkozásban betöltött szerepéről13
Receptek szövegben, képekben17
Saláták19
Dresszing - salátaöntet - salátamártás21
Salátareceptek27
Hideglevesek83
Zöldségkészítmények - vegetáriánus receptek89
Vegetáriánus receptek104
Sajtok - sajtsaláták - körözöttek111
Szendvicsek125
Kenyeres szendvicsek129
Péksüteményes szendvicsek131
Zsúrkenyeres szendvicsek133
Vegyes extraszendvicsek134
Különleges szendvicsek140
Étvágyfalatok141
Minyonszendvicsek143
Szendvicstorták145
Rakott pirítós szendvicsek146
Mártások153
Aszpikos készítmények167
Fűszeres krémek - fűszeres habok197
Tojásos készítmények209
Hal- és rákkészítmények223
Szárnyashús-készítmények247
Húsos készítmények257
Vadhúsos készítmények283
Pástétomok - galantinok291
Gyümölcsök - gyümölcskészítmények311
Hidegtálak - hidegtálköretek325
Hidegtál köretek357
Tészták - krémek - habok365
Sznekkoktélok375
Egyszemélyes koktélreceptek379
Tízadagos koktélreceptek381
Tartósítás - tartósított készítmények387
A házi tartósítás általános ismeretei388
Tartósított készítmények392
A hidegkonyha szakácsművészete képekben399
Termelési és értékesítési ismeretek401
Áruismeret, díszítés és alapműveletek403
Fontosabb élelmianyagok áruismerete403
A díszítés elvei, módszerei, anyagai és eszközei447
Alapműveletek és alapfogalmak466
A korszerű hidegkonyha475
Egy központi termelő hidegkonyha modellje477
A központi hidegkonyha áruellátásának korszerű megoldása493
A hűtés eszközei496
Az értékesítés változatai501
A hidegkonyhai készítmények értékesítése501
Rendezvények (írta: Tauzin Miklós)509
Függelék519
Táplálkozásélettani alapismeretek521
Élelmiszerek energia- és tápanyagtartalma523
A hidegkonyhai készítmények tárolásai ideje a tárolási hőmérséklet függvényében528
Gasztronómiai versenyek, bemutatók egységes irányelvei a hidegkonyhai készítmények elbírálásához529

Nagy László

Nagy László műveinek az Antikvarium.hu-n kapható vagy előjegyezhető listáját itt tekintheti meg: Nagy László könyvek, művek
Megvásárolható példányok
Állapotfotók
Hidegkonyhai szakácsművészet Hidegkonyhai szakácsművészet Hidegkonyhai szakácsművészet
Állapot:
2.480 Ft
1.240 ,-Ft 50
19 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Hidegkonyhai szakácsművészet Hidegkonyhai szakácsművészet
Állapot:
2.480 Ft
1.730 ,-Ft 30
26 pont kapható
Kosárba
Állapotfotók
Hidegkonyhai szakácsművészet Hidegkonyhai szakácsművészet
Állapot:
2.480 ,-Ft
37 pont kapható
Kosárba
konyv